رد شدن به محتوای اصلی

ابرسایتهای برون خوان ( R S S ) و مرگ خبرگزاریهای رسمی جهان!


با آمدن اینترنت دوران کُندی خبرگزاریها به پایان رسید! و امروز با آمدن آر اس اس ( R S S ) مرگ آنها نیز فرا رسیده است .


4qsc0th
امروزه ابرسایت هایی فقط بر مبنای برون خوانی (خروجی خوان) هزاران سایت و وبلاگ دیگر کار می کنند به زبان ساده آنها تولید کننده محتوا نیستند بلکه هر وبلاگ و سایتی که عضو آنهاست هر بار که با نوشته ایی جدید بروز می گردد خود بخود آن سایت برون خوان هم بروز می شود .
وبلاگ نویسان حرفه ایی خیلی سریع جذب چنین سایتهایی شده و عضو می شوند و آدرس خروجی وبلاگ خود یا همان آر اس اس ( R S S ) را در آنجا ثبت می کنند و بدین شکل مخاطبین این ابرسایتها را نیز جذب می کنند.

what-is-rssfeed-1

نکته مهم این است که ابرسایت های برون خوان حد و مرز هر خبرگزاری و سایت فعال اینترنتی را نیز شکسته اند این گونه سایتها در هر دقیقه دهها مطلب و خبر مختلف را به خواننده ارایه می کنند که توسط کاربرانی متفاوت نوشته شده است .

بزرگترین این گونه سایتها در ایران GlanceRSS می باشد . این سایت توانسته در مدتی بسیار کوتاه دهها هزار سایت و وبلاگ ایرانی را به عضویت خویش در آورد در بین آنها اسامی خبرگزاریها و سایتهای تولید کننده خبر هم بسیار دیده می شود.

دنیا بلاگ و بازنگار از دیگر سایتهایی هستند که بر اساس آر اس اس ( R S S ) کار می کنند .

slow_internet


ابر خبرگزاریهای برون خوان در واقع تحقق نظریه "کهکشان بزرگ اندیشه " می باشند این نظریه دقیقا نقطه مقابل نظریه دهکده کوچک جهانی است . در نظریه کهکشان بزرگ اندیشه بطور خلاصه می خوانیم که با اینترنت اندیشه ها به صور مختلف در حال انتشار هستند و هزاران هزار وبلاگ و سایت این دوران را رقم می زنند و آدمها در طی عمر خویش و بنا به احوال گوناگونشان سایتها و وبلاگهای متفاوتی ساخته و افکار خود را منتشر می کنند و در همانجا ارد بزرگ اندیشمند و نابغه ایرانی پیش بینی می کند بزودی تعداد سایتها و وبلاگهای اینترنتی از جمعیت کره زمین بیشتر می شود .
ابر سایتهای برون خوان آر اس اس ( R S S ) همه قوانین دست پا گیر ایجاد خبرگزاری و سایتهای خبری را شکسته و دور زده اند با این فرایند بسیار خنده آور است کسی برای ایجاد خبرگزاری اینترنتی هزینه و زمان آنچنانی صرف کند اصولا تولید محتوای رایگان ابرسایتهای برون خوان خود به خود میدان عمل خبرنگاران حرفه ایی و خبرگزاریهای نامدار را بسیار محدودتر از هر زمان دیگری نموده است . این گرفتاری شامل حال بنگاه های بزرگ خبری جهان نیز شده است . روزنامه واشنگتن پست تغییر ماهیت خویش را اعلام نموده و خود را به شکل خبرگزاری جهانی مطرح نموده است خبرگزاریی که در حال حاضر بیش از ۷۵ درصد مطالب آن برداشت آزاد از سایتهای اینترنتی دیگر است .

rss-feed-icons


تیم های هدایت اخبار در این گونه خبرگزاریها تنها به "برند" و "مارک" خویش دلخوش نموده اند و امیدوارند با گسترش و تنوع مطالبشان بتوانند سهم حداقلی در عرصه خبر داشته باشند سهمی که زمانی مطلق و مدت طولانی تری حداکثری بود امروز به یک برند بزرگ غیر موثر بدل شده است .
آر اس اس ( R S S ) با ایجاد ابرسایتهای برون خوان به آرامی ختم خبرگزاریهای بزرگ را اعلام نمود .

rss2


منبع :
http://www.gooyait.com

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

جزیره ابوموسی

جنوبی ‌ترین جزیره ایرانی آبهای خلیج ‌فارس، جزیره ابوموسی است. این جزیره در 222 کیلومتری بندرعباس و هم‌ چنین در 75 کیلومتری بندر لنگه واقع شده است. جزیره ابوموسی یکی از چهارده جزیره استان هرمزگان است که بیشترین فاصله از سواحل ایرانی خلیج فارس را دارد و طول و عرض آن درحدود 5 / 4 کیلومتر است. شهر ابوموسی مرکز جزیره ابوموسی می‌باشد. ارتفاع آن از سطح دریا 46 متر و مساحت آن دو و دو دهم کیلومتر مربع است. جزیره ابوموسی نزدیک ‌ترین پهنه خشکی از خاک ایران به خط استوا است که‌ آب و هوای مرطوب و گرم‌تری دارد. این جزیره فاقد آب و اراضی مناسب کشاورزی است؛ ولی کشت و زرع محدودی در آن صورت می‌گیرد و بیشتر مردم بومی محل به صید ماهی اشتغال دارند. این جزیره یکی از مراکز صدور نفت خام کشور است که با ظرفیتی قابل توجه فعالیت می‌کند. وسعت شهرستان ابوموسی 8 / 68 کیلومتر مربع است که مشتمل بر جزایر ابوموسی (با 12 کیلومتر مربع)، جزیره تنب‌ بزرگ (با 3/10 کیلومتر مربع) تنب کوچک (با 5/1 کیلومتر مربع)، سیری (با 3/17 دهم) کیلومتر مربع، فرور بزرگ (با 2/26کیلومتر مربع) و فرور کوچک (با 5/1 کیلومتر مربع) می‌باشد.

چارلی چاپلین

کمتر کسی پیدا می شود که نامه تاریخی چارلی چاپلین به دخترش را نخوانده باشد . نامه ای که در کشور ما سی سال دست به دست می چرخد . در مراسم رسمی و نیمه رسمی بارها از پشت میکروفن خوانده شد و مردم کوچه و بازار با هر بار خواندن آن به یاد لبخند غمگین چاپلین افتادند که جهانی از معنا در خود داشت . اگر بعد از این همه سال به شما بگویند این نامه جعلی است چه می گویید ؟؟! لابد عصبانی می شوید و از سادگی خود خنده تان می گیرد . حالا اگر بگویند نویسنده واقعی این نامه سی سال است که فریاد می زند این نامه را من نوشتم نه چاپلین و کسی باور نمی کند چه حالی بهتان دست می دهد ؟ فکر می کنید واقعیت دارد ؟ خیلی ها مثل شما سی سال است که به فرج ا… صبا نویسنده واقعی این نامه همین را می گویند : واقعیت ندارد این نامه واقعی است !!!!! فرج ا… صبا نویسنده و روزنامه نگار کهنه کاری است . او سالها در عرصه مطبوعات فعالیت داشته و امروز دیگر از پیشکسوتان این عرصه به شمار می آید . ………. ماجرا برمی گردد به یک روز غروب در تحریریه مجله روشنفکر . فرج ا… صبا اینطور می گوید : ” سی و چند سال پیش در مجله روشنفکر تصمیم گرفت

فرازی دیگر

ارد بزرگ می گوید : می گویند رسیدن به آرامش هدف است باید گفت آرامش تختگاه نوک کوه است آیا کوهنورد همیشه بر آن خواهد ماند ؟ بیشتر زمان زندگی او در کوهپایه و دامنه می گذرد به امید رسیدن به آرامشی اندک و دوباره نهیب دل و دلدادگی به فرازی دیگر . ارد بزرگ می گوید : ابلهان در سرزمین های کوچک همواره سنگ کشورهای بزرگ را به سینه می زنند و هم میهنان خویش را تشویق به بخشش میهن و ناموس خود می کنند . ارد بزرگ می گوید : آنهایی که از زادگاه خود می روند تا رشد کنند با سپری شدن روزگار می فهمند بزرگترین گنج زندگی را از دست داده اند و آن زادگاه و میهن است . ارد بزرگ می گوید : برآزندگان و ترس از نیستی؟! آرمان آنها نیستی برای هستی میهن است. ارد بزرگ می گوید : آنگاه که آزادی فدای میهن پرستی می شود و وارون بر این میهن پرستی فدای چیزهای دیگر ، کشور رو به پلشدی می گرایید و درد . ارد بزرگ می گوید : آنکه مدام از کمبودها و ناراستی های زندگی خویش سخن می گوید دوست خوبی برای