رد شدن به محتوای اصلی

راههاي گسترش همكاري‌هاي ايران و گرجستان در زمينه دامپزشكي بررسي شد


خبرگزاري فارس: در ديدار رئيس سازمان دامپزشكي كشور با وزير كشاورزي گرجستان، طرفين راههاي گسترش همكاريهاي دو كشور در زمينه دامپزشكي را مورد بحث و بررسي قرار دادند.


به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روابط عمومي سازمان دامپزشكي كشور در اين ديدار وزير كشاورزي جمهوري گرجستان با توجه به پيشرفت هاي جمهوري اسلامي در زمينه توليدات كشاورزي و دامپروري، خواستار ارائه كمكهاي فني و تخصصي در زمينه كشاورزي، دامپروري و دامپزشكي به گرجستان شد.
وي همچنين با ارائه آمار جمعيت دامي كشور گرجستان به ويژه جمعيت گوسفند، خواستار همكاري سازمان دامپزشكي كشور در زمينه صادرات دام زنده به جمهوري اسلامي ايران گرديد.
وزير كشاورزي جمهوري گرجستان همچنين آمادگي كشورش را جهت پذيرش كارشناسان سازمان دامپزشكي ايران به منظور بررسي وضعيت بهداشت دام و نحوه ارائه خدمات دامپزشكي از سوي سرويس دامپزشكي كشور گرجستان، اعلام نمود.
وي در ادامه خواستار كمكهاي فني و تخصصي ايران در زمينه احداث كشتارگاههاي صنعتي در گرجستان به منظور استحصال و صادرات گوشت قرمز به جمهوري اسلامي گرديد.
در اين ديدار رئيس سازمان دامپزشكي كشورمان با اشاره به ظرفيت هاي سازمان دامپزشكي و نيز وجود تعداد قابل توجه كارخانجات توليد داروهاي دامي و مواد ضدعفوني و نيز توليد واكسنهاي دامي در كشور، توضيحاتي در خصوص امكانات آزمايشگاهي و تشخيص در زمينه بيماريهاي دامي و بهداشت مواد غذايي ارائه داد كه مورد توجه هيات گرجستاني قرار گرفت.
سيد محسن دستور همچنين با اشاره به ضوابط و مقررات بهداشتي قرنطينه اي در زمينه واردات دام زنده، گفت: در حال حاضر به دليل وجود كانونهاي بيماري تب برفكي در ايران و برخي كشورهاي منطقه،‌ واردات هر گونه دام زنده به كشور ممنوع است و در مجموع با در نظر گرفتن شرايط كشورهاي متقاضي صادرات دام زنده ، واردات گوشت قرمز منجمد بسته بندي شده از نظر سازمان دامپزشكي كشور نسبت به واردات دام زنده داراي اولويت و ارجحيت مي باشد.
رئيس سازمان دامپزشكي كشور تاكيد كرد واردات دام زنده از كشور گرجستان منوط به اعزام تيم كارشناسي اين سازمان و بررسي وضعيت بهداشت دام و بيماريهاي دامي در گشور گرجستان مي باشد.
وي همچينن آمادگي كشورمان را درخصوص ارائه كمكهاي فني و تخصصي دامپزشكي و صنايع وابسته از جمله كشتارگاههاي بهداشتي به طرف گرجي اعلام نمود.
رييس سازمان دامپزشكي كشور همچنين در ديدار جداگانه با همتاي گرجي خود، در خصوص مسائل مورد علاقه دو طرف در زمينه دامپزشكي بحث و تبادل نظر كرد.

نظرات

پست‌های معروف از این وبلاگ

جزیره ابوموسی

جنوبی ‌ترین جزیره ایرانی آبهای خلیج ‌فارس، جزیره ابوموسی است. این جزیره در 222 کیلومتری بندرعباس و هم‌ چنین در 75 کیلومتری بندر لنگه واقع شده است. جزیره ابوموسی یکی از چهارده جزیره استان هرمزگان است که بیشترین فاصله از سواحل ایرانی خلیج فارس را دارد و طول و عرض آن درحدود 5 / 4 کیلومتر است. شهر ابوموسی مرکز جزیره ابوموسی می‌باشد. ارتفاع آن از سطح دریا 46 متر و مساحت آن دو و دو دهم کیلومتر مربع است. جزیره ابوموسی نزدیک ‌ترین پهنه خشکی از خاک ایران به خط استوا است که‌ آب و هوای مرطوب و گرم‌تری دارد. این جزیره فاقد آب و اراضی مناسب کشاورزی است؛ ولی کشت و زرع محدودی در آن صورت می‌گیرد و بیشتر مردم بومی محل به صید ماهی اشتغال دارند. این جزیره یکی از مراکز صدور نفت خام کشور است که با ظرفیتی قابل توجه فعالیت می‌کند. وسعت شهرستان ابوموسی 8 / 68 کیلومتر مربع است که مشتمل بر جزایر ابوموسی (با 12 کیلومتر مربع)، جزیره تنب‌ بزرگ (با 3/10 کیلومتر مربع) تنب کوچک (با 5/1 کیلومتر مربع)، سیری (با 3/17 دهم) کیلومتر مربع، فرور بزرگ (با 2/26کیلومتر مربع) و فرور کوچک (با 5/1 کیلومتر مربع) می‌باشد.

چارلی چاپلین

کمتر کسی پیدا می شود که نامه تاریخی چارلی چاپلین به دخترش را نخوانده باشد . نامه ای که در کشور ما سی سال دست به دست می چرخد . در مراسم رسمی و نیمه رسمی بارها از پشت میکروفن خوانده شد و مردم کوچه و بازار با هر بار خواندن آن به یاد لبخند غمگین چاپلین افتادند که جهانی از معنا در خود داشت . اگر بعد از این همه سال به شما بگویند این نامه جعلی است چه می گویید ؟؟! لابد عصبانی می شوید و از سادگی خود خنده تان می گیرد . حالا اگر بگویند نویسنده واقعی این نامه سی سال است که فریاد می زند این نامه را من نوشتم نه چاپلین و کسی باور نمی کند چه حالی بهتان دست می دهد ؟ فکر می کنید واقعیت دارد ؟ خیلی ها مثل شما سی سال است که به فرج ا… صبا نویسنده واقعی این نامه همین را می گویند : واقعیت ندارد این نامه واقعی است !!!!! فرج ا… صبا نویسنده و روزنامه نگار کهنه کاری است . او سالها در عرصه مطبوعات فعالیت داشته و امروز دیگر از پیشکسوتان این عرصه به شمار می آید . ………. ماجرا برمی گردد به یک روز غروب در تحریریه مجله روشنفکر . فرج ا… صبا اینطور می گوید : ” سی و چند سال پیش در مجله روشنفکر تصمیم گرفت

شعری از استاد فرزانه شیدا به مناسبت روز زن و مادر

لالا گل خنده ، گل مادر که فرزنده برای خواب وآرومت ، دل مادر چه مجنونه همه شادی ورنج تو، تماما بر دل اونه تماما بر دل اونه! روز مادر بر همه مادران دنیا مبارک با شعری از استاد فرزانه شیدا این روز را گرامی می داریم . لالا گل پونه دل ، از غمها به زندونه برای عاشقی کردن، تواین دنیای ویرونه دیگه شوقی نمیمونه دیگه شوقی نمیمونه لالا گل سرخم ، نمونده سرخی رخ هم نه شرم از بی وفائی ها ، نه حُجّبی بر رخ وگونه تو دنیای تباهی ها ، دل هر آدمی خونه دل هر آدمی خونه! لالا گل سوسن ، توُ این دنیای تواین برزن تمومه قصه ها مردن ، دلااز بسکه حیرونه دیگه آوای هر قلبی ، چه غمگینه چه محزونه ! لا لا شقایقها ، امید قلب عاشقها توُ این دنیای دیونه ، دل عاشق چه پنهونه سکوتش گریه ی قلبه ، همش درخود پریشونه همش درخود پریشونه لالا گل یاسم ، نسیم عطر احساسم توُ دنیای غم و ماتم ، همه دلها چه داغونه به شبها رهگذر درغم ، دیگه شعری نمیخونه دیگه شعری نمیخونه لالا گل خنده ، گل مادر که فرزنده برای خواب وآرومت